Новомосковськ

Місто на САМАРІ

«Что мне снег, что мне зной…»

«Что мне снег, что мне зной…»

22 февраля 2018 1 Comment

Мокрий сніг не став перешкодою для міських ко­му­нальників, які 12 лютого по вулиці Зе­лінського боролися з ямами на дорозі. При­­чому, робили це за «новітньою» тех­нологією – заляпува­ли вибоїни сумішшю глини з землею. А вже через годину ці «відреставровані» ді­лян­ки вулиці перетворилися у в’язкі бо­лотисті калюжі.
В яких підручниках браві дорожники відна­йшли таку методику, невідомо. Очевидно, головною задачею бу­ло швидко освоїти гроші, а результат у Новомосковську ніколи й нікого не хвилював. У нас якісно ремонтуються лише вулиці, які роблять за обласні чи державні кошти. Тобто, ті, до яких не підпускали місцевих ділків – це, наприклад, Спаська, Плеханова, Шевченка, Ювілейна.

Комунальники в негоду кидали глину поруч з білбордами, де в.о. міського голови гордо звітує про 9 відремонтованих по місту доріг. Сергію Григоровичу, ремонт ще однієї вулиці завершено, можете сміливо виправляти на плакаті цифру 9 на 10!


До речі, владу у Новомосковську так «люб­лять», що й досі ніхто не підказав «грамоті­­ям», що навіть прізвище президента на плакаті вони написали безграмотно – як жіноче.
Недарма городяни вже не один рік сміються: «Ну ось і виросли, і стали депутатами і чиновниками ті глупці, над відповідями яких колись сміялася вся школа».


А якщо серйозно, то своїми анекдотичними діями керівництво Новомосковська зводить нанівець усі зусилля обласної влади зі створення сприятливих умов для автомобілістів. Нагадаємо, глава об­ласті Валентин Резніченко визначив ре­монт доріг одним з пріоритетів розвитку регіону, за його дорученням з обласного бюджету на ремонт доріг у 2017 році було виділено рекорд­ну, найбільшу серед регіонів України, суму, завдяки чому відремонтували понад 160 вулиць в містах і селах Дніп­ропетровщини, при­чо­му всі – капіталь­но. А на 2018 рік в бюджеті області передбачили на ремонт доріг ще на 60% більше коштів, ніж у попередньому році.
Коли вже наші посадовці наслі­ду­ватимуть кра­щі зразки управління і перестануть «пиляти» бюджет?

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

До Міжнародного дня рідної мови Новомосковській бібліотеці подарували нові книжки

Next Post

Новомосковців очікують нові тарифи на послуги водоканалу