Новомосковськ

Місто на САМАРІ

Юна шахматистка з Новомосковщини отримала нагороду від Дніпропетровської міської ради

10 августа 2018 0 Comments

8 серпня нагородили подарунками 17 спортсменів Дніпра, які стали переможцями та призерами чемпіонатів України, Європи та світу з різних видів спорту. До числа нагороджених також потрапила і наша землячка Анастасія Дубовик, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи №9 ім. міжнародного гросмейстера Мороза.

Нагадаємо, що місяць потому, у Мінську завершився чемпіонат світу з шахів серед дівчат до 12 років. За першість боролися понад 60 учасників з 26 країн світу. Срібло отримала Анастасія Дубовик з Новомосковська.

Як повідомили в прес-службі Дніпровського міської ради, на церемонії був присутній багаторазовий призер чемпіонатів світу з фехтування Богдан Нікішин. Також наймолодша призерка чемпіонату світу з шахів Анастасія Дубовик, чемпіонка Європи зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх.

Крім того запросили чемпіонів України з кульової стрільби, кінного спорту, призерів чемпіонатів Європи з карате, веслування на байдарках і каное, воднолижного спорту.

«За дуже короткий період – буквально за два літніх місяці – ви завоювали найбільшу кількість нагород. Я особисто, міська рада, мер міста Борис Філатов і вся спортивна громадськість – вітаємо вас. Ви піднімаєте спортивний авторитет Дніпра. Назва нашого міста звучить з екранів телевізорів, з’являється в заголовках газет і в інтернеті. Для нас це дуже важливо, тому що саме ви показуєте Україні, Європі та всьому світу, що Дніпро – місто, в якому виховують кращих спортсменів. Ви – приклад для молоді, саме ви робите спорт трендовим. Розраховуйте на нашу підтримку», – зазначив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

За матеріалами 34-го телеканалу

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Новомосковців закликають сплачувати борги за водопостачання, але свої платити не хочуть