Новомосковськ

Місто на САМАРІ

У Новомосковську планують перевести надання пільг з оплати проїзду усіма видами транспорту у готівкову форму

У Новомосковську планують перевести надання пільг з оплати проїзду усіма видами транспорту у готівкову форму

7 августа 2018 0 Comments

Згідно проекту рішення  ХVІ сесія VIІ скликання Новомосковської міської Ради «Про затвердження Порядку надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах мешканцям м. Новомосковська».

Відповідно до статті 143 Конституції України, статті 91 Бюджетного кодексу України, враховуючи Порядок надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 р. № 197, керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення державних соціальних гарантій у сфері транспортного обслуговування та посилення соціального захисту мешканців міста, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Порядок надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах мешканцям м. Новомосковська , згідно з додатком.
  2. Контроль по виконанню даного рішення покласти  на постійну комісію з питань соціально-культурної сфери та соціального захисту населення.

Додатки:

dodatok_do_proektu_rishennya_miskoyi_rady.doc

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post